K.A.R.R.

K.A.R.R er prototypen af K.I.T.T., som oprindeligt var designet af Wilton Knight og bygget af hans selskab Knight Industries. Ved færdiggørelsen af bilen, blev K.A.R.R.´s CPU installeret og aktiveret. Men en programmeringsfejl gjorde computeren ustabil og potentielt farlig. Projektet blev sat på hold, og K.A.R.R blev sat på lager, indtil en løsning kunne findes.

I modsætning til K.I.T.T., hvis primære programmering er at beskytte menneske liv og primær Michael Knight, blev K.A.R.R. programmeret til at beskytte sig selv, hvilket gjorde ham til en hensynsløs og uforudsigelig trussel. Det tillod lejlighedsvis folk at drage fordel af hans bemærkelsesværdige evner for egen vindings skyld. K.A.R.R. viser en fuldstændig mangel på respekt og loyalitet, der går så langt som til en enkelt lejlighed at skyde sin chauffør ud for at reducere vægten og øge sine odds for at undslippe.

K.A.R.R. optrådte første gang i sæson 1 episode “Trust Doesn’t Rust” sendt på NBC den 19. november 1982, hvor han tilsyneladende mødte sin skæbne i slutningen. Men han var så populær hos seerne, at han blev bragt tilbage igen i sæson 3 episoden “K.I.T.T. vs K.A.R.R.”, som blev vist på NBC den 4. november 1984.

Du kan navigere mellem billederne med dine piletaster.